Forside / Support & Kontakt

Start online support

Persondata forordningen.

Du kan her hente vores generelle databehandler aftale. Den er underskrevet af os, og skal ikke returneres.
Klik her for at hente aftalen

Net&Data ApS er distributør af FrontPos IT-Kasseløsninger i Danmark

Net & Data sælger skræddersyede forretningsløsninger til en lang række brancher, herunder alle former for restaurations og detailløsninger hvor der indgår moderne kasseapparater og servere. Hos Net&Data er det vores mål at altid at levere det som kunden forventer til den forventede og aftalte tid, og at basere vores løsninger på professionelle produkter og samarbejdspartnere.

Net & Data's kunder er enkeltstående butikker såvel som kædebutikker

Inden for både den private og den offentlige sektor. Vi har således optimeret arbejdsgangen og genereret besparelser i både tid og penge til vores kunder gennem de seneste 8 år. Vi har via vores udviklingsvirksomhed FrontPos ApS udviklet specialløsninger indenfor kortbetaling til besparelse på gebyrer til PBS i store kantiner, optimering af salgsanalyser som suplement til tunge Navisionløsninger i kædebutikker, ligesom integrationer og centralisering af data på hostede servere og i webshops også er et must i dagens forretningsverden.

Vi vælger vores samarbejdspartnere med særlig omhu, og kan i den forbindelse nævne virksomheder som Digipos Danmark, DataPro A/S, Point og MDIS som væsentlige. De står alle for os som meget professionelle partnere indenfor udvikling, implementering og service på større forretningsløsninger. Med disse partnere og vores eget høje ønske om at levere gode professionelle forretningsløsninger, kan vi garantere dig som kunde for fuld tilfredsstillelse når du køber vores løsninger.