Forside / Referencer
Kolding Kommune

I foråret 2013 fik Kolding kommune installeret skolekort systemet fra Net & Data på alle Folkeskolerne og ungdomsskolerne i hele kommunen.

Forældrene indbetaler penge via internet til en bankkonto i kommunen som registreres på deres børns skolekort. Ved brug af skolekortet i skoleboderne nedskrives beløbet automatisk.

Kolding kommunes regnskabs afdeling modtager hver dag digitale data med oplysninger om ind og udbetalinger, salg og dags afslutninger på de enkelte skoler. Læs mere her

Peter Beier Chokolade

Peter Beier's butikker passes rent kassesystems mæssigt fra deres hovedkontor. Her oprettes varer og rettes priser, der kort efter er aktive i butikkerne.

Kassesystemerne i butikkerne taler sammen med en server på hovedkontoret, men er ikke nødvendigvis afhængig af internettet for at kunne arbejde.

Alle salgsdata opdateres på hovedkontoret live og det er her muligt at sammenligne de enkelte butikker i forhold til hinanden. Visningen foregår på stor skærm.

Århus Universitetshospital

Kantinerne på sygehuset i Skejby har fået installeret vores kantine kassesystem som håndterer flere tusinde ekspeditioner hver dag.

Betalingerne foregår på dankort, med kontanter og med personalekort som faktureres sidst på måneden.

Det er dog kantinens ønske at overgå så meget som muligt til betaling med personalekort idet det vil optimere hastigheden og oppedriften på kassesystemet .

Bones restauranter

Restaurantkæden Bones fik installeret FrontPos kassesystem fra Net & Data i alle restauranterne.

Alle salgsdata sendes live fra kassesystemerne i restauranterne til hovedkontoret, hvor dybere analyse af salgsdata behandles.

Alle salgsdada bogføres ligeledes automatisk i Navision.

Samtidig installerede vi vores online gavekortsystem. Her kan personalet i restauranterne udstede gavekort som kan bruges i alle restauranterne.

Parkering København

Center for parkering København ønskede at få et brugervenligt kassesystem til ekspedienterne ved disken. I forvejen benyttede de Navision NAV som kassesystem, men brugervenligheden var ikke god nok.

Vi installerede vores FrontPos kassesystem, og integrerede direkte til Navision. Herved bliver alle fakturaer hentet frem til kassesystemet, ekspederet, og sendt tilbage til Navision igen.

Nærum Gymnasium

Nærum Gymnasium ønskede at optimere hastigheden på ekspeditionerne i deres store kantine, samt at komme håndteringen af kontanter til livs.

Vi installerede vores skolekort kantinesystem hvor eleverne selv indbetaler penge på deres studiekort og bruger det som betaling i kantinen.

Der er herved opnået en væsentlig hastighedsforøgelse idet betalingen i kantinen kun tager ca 4 minutter. Udgifter til dankorttransaktioner er også formindsket.

Benetton

Benetton butikken i Waves har installeret FrontPos kassesystem til tøjbutikker, og en speciel indlæsning af Benettons varelister og pakkelister er udviklet og implementeret.

Det betyder at det daglige arbejde med oprettelse af varer og priser ikke er nødvendigt. Alt foregår automatisk ved indlæsningerne.

Knuthenborg

Gennem de seneste næsten 10 år har vi serviceret Knuthenborgs itsystemer.

Vi har installeret automatiske backupsystemer, serviceret deres servere og exchange system, samt deltaget i rådgivning omkring nye tiltag på det it mæssige plan.

Vi har tæt samarbejde med Knuthenborgs andre leverandører, og fungerer på nogle områder som deres partner.